Tietosuojalauseke

Kiitos, ett√§ valitsit olla osa yhteis√∂√§mme AT Intelligent Systems Co.Ltd. Olemme sitoutuneet suojaamaan henkil√∂tietojasi ja oikeuttasi yksityisyyteen. Jos sinulla on kysytt√§v√§√§ tai huolenaiheita t√§st√§ tietosuojailmoituksesta tai henkil√∂kohtaisia ‚Äč‚Äčtietojasi koskevista k√§yt√§nn√∂ist√§mme, ota meihin yhteytt√§ osoitteeseen elcb@elcb.net .
 
Kun vierailet verkkosivuillamme  https://at-ele.com/ ("Verkkosivu") ja yleisemmin k√§ytt√§√§ mit√§ tahansa palveluistamme ("Palvelut‚Äú, jotka sis√§lt√§v√§t verkkosivuston ), arvostamme, ett√§ luotat meihin henkil√∂tietosi. Otamme yksityisyytesi eritt√§in vakavasti. T√§ll√§ tietosuojailmoituksella pyrimme selvent√§m√§√§n sinulle mahdollisimman selke√§sti, mit√§ tietoja ker√§√§mme, miten k√§yt√§mme niit√§ ja mit√§ oikeuksia sinulla on niihin liittyen. Toivomme, ett√§ k√§yt√§t aikaa lukeaksesi sen huolellisesti l√§pi, koska se on t√§rke√§√§. Jos t√§ss√§ tietosuojailmoituksessa on ehtoja, joita et hyv√§ksy, lopeta palveluidemme k√§ytt√∂ v√§litt√∂m√§sti.
 
Tämä tietosuojailmoitus koskee kaikkia Palvelujemme kautta kerättyjä tietoja (joka, kuten yllä on kuvattu, sisältää verkkosivustomme ), sekä kaikkia niihin liittyviä palveluita, myyntiä, markkinointia tai tapahtumia.
 
Lue tämä tietosuojailmoitus huolellisesti, koska se auttaa sinua ymmärtämään, mitä teemme keräämillämme tiedoilla.
 
 
 

1. Mitä tietoja keräämme?

Henkilökohtaiset tiedot, jotka paljastat meille
 
Lyhyesti: Ker√§√§mme henkil√∂kohtaisia ‚Äč‚Äčtietoja, jotka annat meille.
 
Keräämme henkilötietoja, jotka annat meille vapaaehtoisesti, kun ilmaiset kiinnostuksesi saada tietoja meistä tai tuotteistamme ja palveluistamme, kun osallistut verkkosivustolla tapahtuvaan toimintaan tai muuten otat meihin yhteyttä.
 
Keräämämme henkilötiedot riippuvat vuorovaikutuksestasi meidän ja verkkosivuston kanssa, tekemistäsi valinnoista sekä käyttämistäsi tuotteista ja ominaisuuksista. Keräämiämme henkilötietoja voivat olla seuraavat:
 
Sinun toimittamat henkil√∂kohtaiset tiedot. Ker√§√§mme nimi√§; s√§hk√∂postiosoitteet ; puhelinnumerot ; k√§ytt√§j√§tunnukset; salasanat ; yhteystiedot tai todennustiedot; ja muuta vastaavaa tietoa.
 
Kaikkien meille antamiesi henkilökohtaisten tietojen on oltava totta, täydellisiä ja tarkkoja, ja sinun on ilmoitettava meille kaikista muutoksista tällaisissa henkilöllisissä tiedoissa.
 
Tiedot kerätään automaattisesti
 
Lyhyesti:Jotkin tiedot ‚Äď kuten Internet Protocol (IP) -osoitteesi ja/tai selaimesi ja laitteen ominaisuudet ‚Äď ker√§t√§√§n automaattisesti, kun vierailet verkkosivustollamme.
 
Keräämme automaattisesti tiettyjä tietoja, kun vierailet verkkosivustolla, käytät sitä tai selaat sitä. Nämä tiedot eivät paljasta henkilöllisyyttäsi (kuten nimeäsi tai yhteystietojasi), mutta ne voivat sisältää tietoja laitteesta ja käytöstä, kuten IP-osoitteesi, selaimesi ja laitteen ominaisuudet, käyttöjärjestelmä, kieliasetukset, viittaavat URL-osoitteet, laitteen nimi, maa, sijainti , tiedot siitä, miten ja milloin käytät verkkosivustoamme sekä muita teknisiä tietoja. Näitä tietoja tarvitaan ensisijaisesti verkkosivustomme turvallisuuden ja toiminnan ylläpitämiseen sekä sisäisiin analytiikka- ja raportointitarkoituksiin.
 
Kuten monet yritykset, keräämme tietoja myös evästeiden ja vastaavien tekniikoiden kautta.
 
Keräämämme tiedot sisältävät:
  • Loki- ja k√§ytt√∂tiedot. Loki- ja k√§ytt√∂tiedot ovat palveluun liittyvi√§, diagnostiikka-, k√§ytt√∂- ja suorituskykytietoja, joita palvelimemme ker√§√§v√§t automaattisesti, kun k√§yt√§t verkkosivustoamme ja jotka kirjaamme lokitiedostoihin. Riippuen siit√§, kuinka olet vuorovaikutuksessa kanssamme, n√§m√§ lokitiedot voivat sis√§lt√§√§ IP-osoitteesi, laitetietojasi, selaimesi tyyppi√§ ja asetuksia sek√§ tietoja toiminnastasi verkkosivustolla (kuten k√§ytt√∂√∂n liittyv√§t p√§iv√§m√§√§r√§-/aikaleimat, katsotut sivut ja tiedostot, haut ja muut suorittamasi toiminnot, kuten k√§ytt√§m√§si ominaisuudet, laitteen tapahtumatiedot (kuten j√§rjestelm√§n toiminta, virheraportit (joita kutsutaan joskus kaatumisvedoksiksi) ja laitteistoasetukset).
  • Laitteen tiedot. Ker√§√§mme laitetietoja, kuten tietoja tietokoneesta, puhelimesta, tabletista tai muusta laitteesta, jota k√§yt√§t verkkosivustolle p√§√§syyn. K√§ytetyst√§ laitteesta riippuen n√§m√§ laitetiedot voivat sis√§lt√§√§ tietoja, kuten IP-osoitteesi (tai v√§lityspalvelimesi), laitteen ja sovelluksen tunnusnumerot, sijainti, selaintyyppi, laitteistomalli Internet-palveluntarjoaja ja/tai matkapuhelinoperaattori, k√§ytt√∂j√§rjestelm√§ ja j√§rjestelm√§kokoonpano tiedot.
  • Sijaintitiedot. Ker√§√§mme sijaintitietoja, kuten tietoja laitteesi sijainnista, jotka voivat olla tarkkoja tai ep√§tarkkoja. Ker√§√§m√§mme tiedon m√§√§r√§ riippuu sen laitteen tyypist√§ ja asetuksista, joita k√§yt√§t verkkosivustolle p√§√§syyn. Saatamme esimerkiksi k√§ytt√§√§ GPS:√§√§ ja muita tekniikoita ker√§t√§ksemme geopaikannustietoja, jotka kertovat meille nykyisen sijaintisi (IP-osoitteesi perusteella). Voit kielt√§yty√§ n√§iden tietojen ker√§√§misest√§ joko kielt√§m√§ll√§ p√§√§syn tietoihin tai poistamalla sijaintiasetuksen k√§yt√∂st√§ laitteeltasi. Huomaa kuitenkin, ett√§ jos p√§√§t√§t kielt√§yty√§ k√§yt√∂st√§, et ehk√§ voi k√§ytt√§√§ tiettyj√§ Palvelujen ominaisuuksia.
 
 
 

2. MITEN K√ĄYT√Ąmme tietosi?

Lyhyesti: Käsittelemme tietojasi tarkoituksiin, jotka perustuvat laillisiin liiketaloudellisiin etuihin, kanssamme tehdyn sopimuksen täyttämiseen, lakisääteisten velvoitteidemme noudattamiseen ja / tai suostumukseenne.
 

Käytämme verkkosivustomme kautta kerättyjä henkilötietoja useisiin alla kuvattuihin liiketoimintatarkoituksiin. Käsittelemme henkilötietojasi näihin tarkoituksiin tukeutuen oikeutettuihin liikeetuihin, jotta voimme tehdä kanssasi sopimuksen tai suorittaaksemme sen suostumuksellasi ja/tai noudattaaksemme lakisääteisiä velvoitteitamme. Ilmoitamme jokaisen alla luetellun tarkoituksen yhteydessä tarkat käsittelyperusteet, joihin luotamme.

 

Käytämme keräämiämme tai saamiamme tietoja:

  • Tilien luomisen ja kirjautumisprosessin helpottamiseksi. Jos p√§√§t√§t linkitt√§√§ tilisi meihin kolmannen osapuolen tiliin (kuten Google- tai Facebook-tiliisi), k√§yt√§mme tietoja, jotka annoit meille ker√§t√§ kyseisilt√§ kolmansilta osapuolilta, tilin luomisen ja kirjautumisprosessin helpottamiseksi. sopimuksen.
 
  • L√§het√§ suosittelut. Julkaisemme verkkosivustollamme suosituksia, jotka voivat sis√§lt√§√§ henkil√∂kohtaisia ‚Äč‚Äčtietoja. Ennen kuin l√§het√§mme suosittelun, hankimme suostumuksesi nimesi ja suosittelun sis√§ll√∂n k√§ytt√§miseen. Jos haluat p√§ivitt√§√§ tai poistaa suosittelusi, ota meihin yhteytt√§ osoitteeseen elcb@elcb.net ja muista mainita nimesi, suosittelun sijaintisi ja yhteystietosi.
  • Pyyd√§ palautetta. Saatamme k√§ytt√§√§ tietojasi palautteen pyyt√§miseen ja yhteydenottoon liittyen verkkosivustomme k√§ytt√∂√∂n.
  • Ota k√§ytt√∂√∂n k√§ytt√§j√§n v√§linen viestint√§. Saatamme k√§ytt√§√§ tietojasi mahdollistaaksemme k√§ytt√§jien v√§lisen viestinn√§n jokaisen k√§ytt√§j√§n suostumuksella.
  • K√§ytt√§j√§tilien hallinta. Voimme k√§ytt√§√§ tietojasi tilin hallintaan ja toimintakunnossa pit√§miseen.
  • L√§hett√§√§ sinulle hallinnollisia tietoja. Voimme k√§ytt√§√§ henkil√∂kohtaisia ‚Äč‚Äčtietojasi l√§hett√§√§ksesi sinulle tuotteita, palveluita ja uusia ominaisuuksia koskevia tietoja ja / tai tietoja k√§ytt√∂ehtojemme ja k√§yt√§nt√∂jemme muutoksista.
  • Suojaaksemme palveluitamme. Saatamme k√§ytt√§√§ tietojasi osana pyrkimyksi√§mme pit√§√§ verkkosivustomme turvassa (esimerkiksi petosten valvontaan ja ehk√§isyyn).
  • Ehtojen ja k√§yt√§nt√∂jen noudattaminen yritystarkoituksiin, lakis√§√§teisten ja lakis√§√§teisten vaatimusten noudattaminen tai sopimuksemme yhteydess√§.
  • Vastata laillisiin pyynt√∂ihin ja est√§√§ haittoja. Jos saamme oikeudenk√§ynnin tai muun laillisen pyynn√∂n, joudumme ehk√§ tarkistamaan hallussaan olevat tiedot p√§√§tt√§√§kseen miten vastata.
  • T√§yt√§ ja hallitse tilauksiasi. Saatamme k√§ytt√§√§ tietojasi verkkosivuston kautta tehtyjen tilausten, maksujen, palautusten ja vaihtojen t√§ytt√§miseen ja hallinnointiin.
  • Hallinnoi palkintojen ja kilpailujen j√§rjest√§mist√§. Voimme k√§ytt√§√§ tietojasi arvontaan ja kilpailuihin, kun p√§√§t√§t osallistua kilpailuihimme.
  • Toimittaa ja helpottaa palvelujen toimittamista k√§ytt√§j√§lle. Voimme k√§ytt√§√§ tietojasi tarjotaksesi sinulle pyydetyn palvelun.
  • Vastata k√§ytt√§j√§n kyselyihin / tarjota k√§ytt√§jille tukea. Saatamme k√§ytt√§√§ tietojasi vastatakseesi kyselyihisi ja ratkaistaksesi mahdolliset ongelmasi, jotka saattavat johtua Palveluidemme k√§yt√∂st√§.
  • L√§hett√§√§ sinulle markkinointi- ja mainosviestint√§√§. Me ja/tai kolmannen osapuolen markkinointikumppanimme voimme k√§ytt√§√§ meille l√§hett√§mi√§si henkil√∂tietoja markkinointitarkoituksiin, jos t√§m√§ on markkinointimieltymystesi mukaista. Ker√§√§mme henkil√∂tietojasi esimerkiksi, kun ilmaisemme kiinnostuksemme saada tietoja meist√§ tai verkkosivustostamme, tilaamme markkinointia tai otat meihin muuten yhteytt√§. Voit kielt√§yty√§ markkinointis√§hk√∂posteistamme milloin tahansa.
  • N√§yt√§ kohdistettua mainontaa sinulle. Voimme k√§ytt√§√§ tietojasi henkil√∂kohtaisen sis√§ll√∂n ja mainonnan kehitt√§miseen ja esitt√§miseen (ja yhteisty√∂h√∂n kolmansien osapuolten kanssa) r√§√§t√§l√∂ityin√§ sinun kiinnostuksen kohteisiisi ja / tai sijaintisi mukaan ja mittaamaan niiden tehokkuutta.
  • Muihin yritystarkoituksiin. Saatamme k√§ytt√§√§ tietojasi muihin liiketoimintatarkoituksiin, kuten tietojen analysointiin, k√§ytt√∂trendien tunnistamiseen, myynninedist√§miskampanjoidemme tehokkuuden m√§√§ritt√§miseen sek√§ verkkosivustomme, tuotteidemme, markkinoinnin ja kokemuksesi arvioimiseen ja parantamiseen. Saatamme k√§ytt√§√§ ja tallentaa n√§it√§ tietoja koostetussa ja anonymisoidussa muodossa, jotta niit√§ ei liitet√§ yksitt√§isiin loppuk√§ytt√§jiin eiv√§tk√§ ne sis√§ll√§ henkil√∂kohtaisia ‚Äč‚Äčtietoja. Emme k√§yt√§ tunnistettavia henkil√∂tietoja ilman suostumustasi.
 
 
 

3. JOS TIETOJA JAKAUTETAAN MIT√ĄKINEN?

Lyhyesti: Jaamme tietoja vain suostumuksellasi, lakien noudattamiseksi, palveluiden tarjoamiseksi, oikeuksien suojelemiseksi tai yritysvelvoitteiden täyttämiseksi.
 
Voimme käsitellä tai jakaa hallussamme olevia tietojasi seuraavan oikeusperustan perusteella:
 
  • suostumus: Voimme k√§sitell√§ tietojasi, jos olet antanut meille nimenomaisen suostumuksen k√§ytt√§√§ henkil√∂kohtaisia ‚Äč‚Äčtietojasi tiettyyn tarkoitukseen.
  • Perustelut: Voimme k√§sitell√§ tietosi, kun se on kohtuudella v√§ltt√§m√§t√∂nt√§ laillisten liiketoimintamme etujen saavuttamiseksi.
  • Sopimuksen toteuttaminen: Jos olemme tehneet sopimuksen kanssasi, voimme k√§sitell√§ henkil√∂kohtaisia ‚Äč‚Äčtietojasi t√§ytt√§√§ksemme sopimusehdot.
  • Oikeudelliset velvoitteet: Voimme paljastaa tietosi, jos meill√§ on laki velvoittaa niin noudattamaan sovellettavaa lakia, hallituksen pyynt√∂j√§, oikeudenk√§ynti√§, tuomioistuimen m√§√§r√§yst√§ tai oikeusprosessia, kuten vastauksena tuomioistuimen m√§√§r√§ykseen tai oikeudenk√§ynnin yhteydess√§ (my√∂s vastauksena) viranomaisille kansallisen turvallisuuden tai lainvalvonnan vaatimusten t√§ytt√§miseksi).
  • Elint√§rke√§t intressit: Voimme paljastaa tietosi, jos mielest√§mme on tarpeen tutkia, est√§√§ tai ryhty√§ toimiin politiikkojemme mahdollisten rikkomusten, ep√§iltyjen petosten, henkil√∂iden turvallisuutta uhkaavien tilanteiden ja laittoman toiminnan takia tai todisteina riita-asioissa, joissa olemme mukana.
 
Tarkemmin sanottuna meid√§n on ehk√§ k√§sitelt√§v√§ tietosi tai jaettava henkil√∂kohtaisia ‚Äč‚Äčtietojasi seuraavissa tilanteissa:
 
  • Yritysten siirrot. Voimme jakaa tai siirt√§√§ tietosi sulautumisen, yrityksen omaisuuden myynnin, rahoituksen tai liiketoiminnan kokonaan tai osan ostamisen yhteydess√§ tai neuvotteluissa toiselle yritykselle.
  • Toimittajat, konsultit ja muut kolmansien osapuolien palveluntarjoajat. Saatamme jakaa tietosi kolmansien osapuolien toimittajien, palveluntarjoajien, urakoitsijoiden tai edustajien kanssa, jotka suorittavat palveluja meille tai puolestamme ja vaativat p√§√§syn n√§ihin tietoihin tehd√§kseen t√§t√§ ty√∂t√§. Esimerkkej√§ ovat: maksujen k√§sittely, tietojen analysointi, s√§hk√∂postin toimitus, is√§nn√∂intipalvelut, asiakaspalvelu ja markkinointi. Saatamme antaa valituille kolmansille osapuolille mahdollisuuden k√§ytt√§√§ verkkosivustolla seurantatekniikkaa, jonka avulla he voivat ker√§t√§ tietoja puolestamme siit√§, kuinka olet vuorovaikutuksessa verkkosivustomme kanssa ajan mittaan. N√§it√§ tietoja voidaan k√§ytt√§√§ muun muassa tietojen analysointiin ja seurantaan, tietyn sis√§ll√∂n, sivujen tai ominaisuuksien suosion m√§√§ritt√§miseen ja verkkotoiminnan ymm√§rt√§miseen. Ellei t√§ss√§ ilmoituksessa ole kuvattu, emme jaa, myy, vuokraa tai vaihda tietojasi kolmansien osapuolten kanssa heid√§n myynninedist√§mistarkoituksiin. Meill√§ on sopimukset tietojenk√§sittelij√∂idemme kanssa, jotka on suunniteltu auttamaan henkil√∂tietojesi suojaamisessa. T√§m√§ tarkoittaa, ett√§ he eiv√§t voi tehd√§ mit√§√§n henkil√∂tiedoillasi, ellemme ole ohjeistaneet heit√§ tekem√§√§n niin. He eiv√§t my√∂sk√§√§n jaa henkil√∂tietojasi muiden organisaatioiden kanssa kuin me. He sitoutuvat my√∂s suojaamaan puolestamme s√§ilytt√§mi√§√§n tietoja ja s√§ilytt√§m√§√§n niit√§ ohjeiden mukaan.
  • Tyt√§ryhti√∂t. Voimme jakaa tietojasi tyt√§ryhti√∂idemme kanssa, jolloin vaadimme kyseisi√§ tyt√§ryhti√∂it√§ kunnioittamaan t√§t√§ tietosuojailmoitusta. Tyt√§ryritykset sis√§lt√§v√§t emoyhti√∂mme ja kaikki tyt√§ryhti√∂t, yhteisyrityskumppanit tai muut yritykset, joita hallitsemme tai jotka ovat kanssamme yhdess√§ hallinnassa.
  • Liikekumppanit. Saatamme jakaa tietosi liikekumppaneidemme kanssa tarjotakseen sinulle tiettyj√§ tuotteita, palveluita tai tarjouksia.
 
 
 
 

4. K√ĄYT√ĄT√ĄM√ĄMME KOKEITA JA MUITA SEURANTATEKNOLOGIAA?

Lyhyesti:Voimme käyttää evästeitä ja muita seurantatekniikoita tietojen keräämiseen ja tallentamiseen.

Saatamme k√§ytt√§√§ ev√§steit√§ ja vastaavia seurantatekniikoita (kuten verkkoj√§ljitteit√§ ja pikseleit√§) tietojen saamiseen tai tallentamiseen. Tarkat tiedot siit√§, kuinka k√§yt√§mme t√§llaisia ‚Äč‚Äčteknologioita ja kuinka voit kielt√§yty√§ tietyist√§ ev√§steist√§, on annettu ev√§steilmoituksessamme.

 
 
 

5. K√ĄYT√ĄMME GOOGLE MAPS PLATFORM APIS: √§√§?

Lyhyesti: Kyllä, käytämme Google Maps Platform -sovellusliittymiä parempaan palveluun.
 
T√§m√§ verkkosivusto k√§ytt√§√§ Google Maps Platform -sovellusliittymi√§, jotka ovat Googlen k√§ytt√∂ehtojen alaisia. L√∂yd√§t Google Maps Platformin k√§ytt√∂ehdot t√§t√§. Saat lis√§tietoja Googlen tietosuojak√§yt√§nn√∂st√§ t√§st√§ linkki√§.
 
K√§yt√§mme tiettyj√§ Google Maps Platform -sovellusliittymi√§ tiettyjen tietojen hakemiseen, kun teet sijaintikohtaisia ‚Äč‚Äčpyynt√∂j√§. T√§m√§ sis√§lt√§√§:
 
T√§ydellinen luettelo siit√§, mihin k√§yt√§mme tietoja, on edellisess√§ osiossa "MITEN K√ĄYT√ĄMME TIETOJASI?" ja "Jaetaanko TIETOSI KENK√Ą√ĄN KANSSA?". Haemme ja tallennamme sijaintisi laitteellesi ('v√§limuistiin') __________ kuukauden ajan. Voit peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa ottamalla meihin yhteytt√§ t√§m√§n asiakirjan lopussa olevilla yhteystiedoilla.
 
Käyttämämme Google Maps Platform -sovellusliittymät tallentavat evästeitä ja muita tietoja laitteillesi ja käyttävät niitä. Jos olet tällä hetkellä käyttäjä Euroopan talousalueella (EU-maat, Islanti, Liechtenstein ja Norja), tutustu evästeilmoitukseemme .
 
 
 

6. MITEN PITYMME PIT√ĄT√ĄT TIETOJA?

Lyhyesti: S√§ilyt√§mme tietojasi niin kauan kuin on tarpeen t√§ss√§ tietosuojailmoituksessa esitettyjen tavoitteiden saavuttamiseksi, ellei laki toisin m√§√§r√§√§.
 
Säilytämme henkilötietojasi vain niin kauan kuin se on tarpeen tässä tietosuojailmoituksessa määriteltyihin tarkoituksiin, ellei laki (kuten vero-, kirjanpito- tai muut lakivaatimukset) vaadi tai salli pidempää säilytysaikaa. Tämän ilmoituksen tarkoitus ei vaadi meitä säilyttämään henkilötietojasi yli 2 vuotta.

Kun meillä ei ole jatkuvaa laillista liiketoiminnan tarvetta käsitellä henkilötietojasi, joko poistamme tai anonymisoimme tällaiset tiedot tai, jos se ei ole mahdollista (esimerkiksi siksi, että henkilökohtaiset tietosi on tallennettu varmuuskopioarkistoihin), me turvallisesti tallentaa henkilökohtaiset tietosi ja eristää ne muusta käsittelystä, kunnes poistaminen on mahdollista.

 
 
 

7. Keräämmekö tietoja alaikäisiltä?

Lyhyesti:  Emme ker√§√§ tietoisesti tietoja tai markkinoi tietoja alle 18-vuotiailta lapsilta.

Emme tietoisesti pyyd√§ tietoja tai markkinoi alle 18-vuotiailta lapsilta. K√§ytt√§m√§ll√§ verkkosivustoa vakuutat olevasi v√§hint√§√§n 18-vuotias tai ett√§ olet t√§llaisen alaik√§isen vanhempi tai huoltaja ja suostut t√§llaisen alaik√§isen huollettavan verkkosivuston k√§ytt√∂√∂n. Jos saamme tiet√§√§, ett√§ henkil√∂tietoja on ker√§tty alle 18-vuotiailta k√§ytt√§jilt√§, ‚Äč‚Äčdeaktivoimme tilin ja ryhdymme kohtuullisiin toimenpiteisiin poistaaksemme kyseiset tiedot viipym√§tt√§ arkistoistamme. Jos saat tietoosi tietoja, joita olemme saaneet ker√§t√§ alle 18-vuotiailta lapsilta, ota meihin yhteytt√§ osoitteeseen elcb@elcb.net .

 
 
 

8. MIT√Ą YKSITYISYYSOIKEUDET ovat?

Lyhyesti: Joillakin alueilla, kuten Euroopan talousalueella, sinulla on oikeuksia, jotka antavat sinulle paremman pääsyn henkilötietoihisi ja niiden hallintaan. Voit tarkistaa, muuttaa tai lopettaa tilisi milloin tahansa.
 
Joillakin alueilla (kuten Euroopan talousalue) sinulla on tiettyj√§ oikeuksia sovellettavien tietosuojalakien nojalla. Ne voivat sis√§lt√§√§ oikeuden (i) pyyt√§√§ p√§√§sy√§ ja saada kopion henkil√∂kohtaisista tiedoista, (ii) pyyt√§√§ oikaisua tai poistamista; (iii) rajoittaa henkil√∂tietojesi k√§sittely√§; ja iv) tarvittaessa tiedon siirrett√§vyyteen. Tietyiss√§ olosuhteissa sinulla voi olla my√∂s oikeus vastustaa henkil√∂tietojesi k√§sittely√§. K√§yt√§ yhteystiedot alla. Harkitsemme ja toimimme pyynn√∂st√§ sovellettavien tietosuojalakien mukaisesti.
 
Jos luotamme suostumukseesi henkilötietojesi käsittelyssä, sinulla on oikeus peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa. Huomaa kuitenkin, että tämä ei vaikuta käsittelyn laillisuuteen ennen sen peruuttamista, eikä se vaikuta henkilötietojesi käsittelyyn muulla laillisella käsittelyllä kuin suostumuksella.
 
Jos asut Euroopan talousalueella ja uskot, ett√§ k√§sittelemme henkil√∂tietojasi laittomasti, sinulla on my√∂s oikeus valittaa paikalliselle tietosuojavaltuutetulle. L√∂yd√§t heid√§n yhteystietonsa t√§√§lt√§: http://ec.europa.eu/justice/data-protection/bodies/authorities/index_en.htm.
 
Jos asut Sveitsiss√§, tietosuojaviranomaisten yhteystiedot ovat t√§√§ll√§: https://www.edoeb.admin.ch/edoeb/en/home.html.
 

Ev√§steet ja vastaavat tekniikat: Useimmat verkkoselaimet on asetettu hyv√§ksym√§√§n ev√§steet oletuksena. Halutessasi voit yleens√§ asettaa selaimesi poistamaan ev√§steet ja hylk√§√§m√§√§n ev√§steet. Jos p√§√§t√§t poistaa ev√§steet tai hyl√§t√§ ev√§steet, t√§m√§ voi vaikuttaa tiettyihin verkkosivustomme ominaisuuksiin tai palveluihin. Poistaaksemme mainostajien kiinnostukseen perustuvan mainonnan verkkosivustollamme vieraillessasi http://www.aboutads.info/choices/.

 
 
 

9. √ĄL√Ą seurata -toimintojen hallintalaitteet

Useimmissa verkkoselaimissa ja joissakin mobiilik√§ytt√∂j√§rjestelmiss√§ ja mobiilisovelluksissa on Do-Not-Track (DNT) -ominaisuus tai -asetus, jonka voit aktivoida ilmoittaaksesi yksityisyydest√§si, ettei sinulla ole online-selaustoimintasi tietoja seurattavaksi ja ker√§tt√§v√§ksi. T√§ss√§ vaiheessa ei ole viimeistelty yhten√§ist√§ tekniikan standardia DNT-signaalien tunnistamiseksi ja toteuttamiseksi. Sellaisena emme t√§ll√§ hetkell√§ reagoi DNT-selainsignaaleihin tai mihink√§√§n muuhun mekanismiin, joka ilmoittaa automaattisesti valinnastasi olla seuraamatta verkossa. Jos hyv√§ksyt√§√§n online-seurannan standardi, jota meid√§n on noudatettava tulevaisuudessa, ilmoitamme sinulle t√§st√§ k√§yt√§nn√∂st√§ t√§m√§n tietosuojailmoituksen tarkistetussa versiossa. 

 
 
 

10. OVATKO CALIFORNIA-ASEMALLA TIETTYJ√Ą TIETOSUOJA?

Lyhyesti: Kyll√§, jos asut Kaliforniassa, sinulle annetaan erityiset oikeudet k√§ytt√§√§ henkil√∂kohtaisia ‚Äč‚Äčtietojasi.
 
Kalifornian siviililain 1798.83 jakso, joka tunnetaan my√∂s nimell√§ ‚ÄúShine The Light‚ÄĚ -laki, sallii Kalifornian asukkaiden k√§ytt√§jien pyyt√§√§ ja saada meilt√§ kerran vuodessa ilmaiseksi tietoja henkil√∂kohtaisten tietojen luokista (jos sellaisia ‚Äč‚Äčon) paljastettu kolmansille osapuolille suoramarkkinointitarkoituksiin sek√§ kaikkien niiden kolmansien osapuolten nimet ja osoitteet, joiden kanssa jaoimme henkil√∂kohtaisia ‚Äč‚Äčtietoja v√§litt√∂m√§sti edelt√§v√§n kalenterivuoden aikana. Jos asut Kalifornian alueella ja haluat tehd√§ t√§llaisen pyynn√∂n, l√§het√§ pyynt√∂si meille kirjallisesti k√§ytt√§m√§ll√§ alla olevia yhteystietoja.
 
Jos olet alle 18-vuotias, asut Kaliforniassa ja sinulla on rekisteröity tili verkkosivustoon, sinulla on oikeus pyytää poistamaan ei-toivotut tiedot, jotka julkaiset verkkosivustolla. Pyydä tällaisten tietojen poistamista ottamalla meihin yhteyttä käyttämällä alla annettuja yhteystietoja ja liittämällä mukaan tiliisi yhdistetty sähköpostiosoite ja ilmoitus siitä, että asut Kaliforniassa. Varmistamme, että tietoja ei näytetä julkisesti verkkosivustolla, mutta ota huomioon, että tietoja ei välttämättä poisteta kokonaan tai kattavasti kaikista järjestelmistämme (esim. varmuuskopiot jne.).
 
CCPA-tietosuojailmoitus
 
California Code of Regulations määrittelee "asukas" seuraavasti:
 
(1) jokainen henkilö, joka on Kalifornian osavaltiossa muuta kuin väliaikaista tai väliaikaista tarkoitusta varten, ja
 
(2) jokainen henkilö, jonka kotipaikka on Kalifornian osavaltiossa ja joka on Kalifornian osavaltion ulkopuolella väliaikaista tai väliaikaista tarkoitusta varten
 
Kaikki muut henkilöt määritellään "ei-asukkaiksi".

Jos tämä "asukkaan" määritelmä koskee sinua, meidän on noudatettava tiettyjä henkilötietojasi koskevia oikeuksia ja velvollisuuksia.

Mitä henkilötietoluokkia keräämme?

Olemme keränneet seuraavia henkilötietoryhmiä viimeisten 12 (XNUMX) kuukauden aikana:

 
 
 
 
Kategoria Esimerkit koottu
A. Tunnisteet
Yhteystiedot, kuten oikea nimi, alias, postiosoite, puhelin- tai matkapuhelinnumero, yksilöllinen henkilötunnus, online-tunniste, Internet-protokollan osoite, sähköpostiosoite ja tilin nimi
EI
B. Kalifornian asiakastietolakissa luetellut henkilötietoluokat
Nimi, yhteystiedot, koulutus, työllisyys, työllisyyshistoria ja taloudelliset tiedot
KYLL√Ą
C. Suojatut luokitusominaisuudet Kalifornian tai liittovaltion lain mukaan
Sukupuoli ja syntymäaika
EI
D. Kaupalliset tiedot
Tapahtumatiedot, ostohistoria, taloudelliset tiedot ja maksutiedot
EI
E. Biometriset tiedot
Sormenj√§ljet ‚Äč‚Äčja √§√§nij√§ljet
EI
F. Internet tai muu vastaava verkkotoiminta
Selataan historiaa, hakuhistoriaa, verkkokäyttäytymistä, kiinnostustietoja sekä vuorovaikutusta verkkosivustojemme, sovellusten, järjestelmien ja mainosten kanssa
EI
 
G. Maantieteelliset sijaintitiedot
Laitteen sijainti
KYLL√Ą
H. √Ą√§ni-, elektroniset, visuaaliset, l√§mp√∂-, haju- tai vastaavat tiedot
Yritystoimintamme yhteydessä luodut kuvat ja ääni-, video- tai puhelutallenteet
EI
I. Ammatilliset tai työhön liittyvät tiedot
Yrityksen yhteystiedot, jotta voimme tarjota palveluitamme yritystasolla, työnimikkeellä, työhistorialla ja ammatillisella pätevyydellä, jos haet työpaikkaa kanssamme
EI
J. Koulutustiedot
Opiskelijarekisterit ja hakemistotiedot
EI
K. päätelmät muista henkilökohtaisista tiedoista
Johtopäätökset mistä tahansa yllä luetelluista kerätyistä henkilökohtaisista tiedoista profiilin tai yhteenvedon luomiseksi esimerkiksi yksilön mieltymyksistä ja ominaisuuksista
EI
 
 
Voimme myös kerätä muita henkilötietoja näiden luokkien ulkopuolella, jos olet tekemisissä kanssamme henkilökohtaisesti, verkossa tai puhelimitse tai postitse seuraavissa tilanteissa:
  • Avun vastaanottaminen asiakastukikanavien kautta;
  • Osallistuminen asiakaskyselyihin tai -kilpailuihin; ja
  • Palvelumme toimittamisen helpottaminen ja vastaaminen kyselyihisi.
Kuinka käytämme ja jaamme henkilötietojasi?
 
Lisätietoja tiedonkeruu- ja jakamiskäytännöistämme löytyy tästä tietosuojailmoituksesta.
 
Voit ottaa meihin yhteytt√§ s√§hk√∂postitse osoitteeseen elcb@elcb.net,  tai viittaamalla t√§m√§n asiakirjan alaosassa oleviin yhteystietoihin.
 
Jos käytät valtuutettua edustajaa kieltäytymisoikeutesi käyttämiseen, voimme hylätä pyynnön, jos valtuutettu edustaja ei esitä todisteita siitä, että heillä on pätevä lupa toimia puolestasi.
 
Jaetaanko tietojasi muiden kanssa?
 
Voimme luovuttaa henkil√∂kohtaisia ‚Äč‚Äčtietojasi palveluntarjoajillemme meid√§n ja kunkin palveluntarjoajan v√§lisen kirjallisen sopimuksen mukaisesti. Jokainen palveluntarjoaja on voittoa tavoitteleva yksikk√∂, joka k√§sittelee tietoja puolestamme.
 
Nykyinen luettelo palveluntarjoajistamme löytyy alla.
 
Saatamme käyttää henkilötietojasi omiin liiketoimintatarkoituksiinmme, kuten sisäiseen tutkimukseen teknologian kehittämiseksi ja esittelyksi. Tätä ei pidetä henkilötietojesi "myymisenä".

AT Intelligent Systems Co.Ltd on luovuttanut seuraavat henkilötiedot kolmansille osapuolille liiketoimintaa tai kaupallista tarkoitusta varten edellisten kahdentoista (12) kuukauden aikana:

  • Luokka B. Henkil√∂kohtaiset tiedot, sellaisina kuin ne on m√§√§ritelty Kalifornian asiakastietolakissa, kuten nimesi, yhteystietosi, koulutus, ty√∂llisyys, ty√∂llisyyshistoria ja taloudelliset tiedot.

Kolmansien osapuolten luokat, joille olemme luovuttaneet henkilötietoja liiketoimintaa tai kaupallista tarkoitusta varten, löytyvät kohdasta "Kenen kanssa tietosi jaetaan?".

Oikeutesi henkilötietoihisi

Oikeus pyyt√§√§ tietojen poistamista ‚Äď Poistopyynt√∂
 
Voit pyytää henkilötietojesi poistamista. Jos pyydät meitä poistamaan henkilökohtaiset tietosi, kunnioitamme pyyntöäsi ja poistamme henkilökohtaiset tietosi, jollei tietyistä laissa säädetyistä poikkeuksista muuta johdu, kuten (mutta ei rajoittuen) toisen kuluttajan harjoittama oikeutensa sananvapauteen. , vaatimustenmukaisuusvaatimuksemme, jotka johtuvat laillisesta velvoitteesta tai käsittelystä, jota voidaan tarvita suojaamaan laitonta toimintaa vastaan.

Oikeus saada tietoa ‚Äď Pyyd√§ tiet√§√§

Olosuhteista riippuen sinulla on oikeus tietää:
  • ker√§√§mme ja k√§yt√§mmek√∂ henkil√∂kohtaisia ‚Äč‚Äčtietojasi;
  • ker√§√§miemme henkil√∂tietojen luokat;
  • tarkoituksiin, joihin ker√§ttyj√§ henkil√∂tietoja k√§ytet√§√§n;
  • myymmek√∂ henkil√∂tietojasi kolmansille osapuolille;
  • henkil√∂kohtaisten tietojen luokat, jotka myimme tai luovutimme liiketoiminnallisiin tarkoituksiin;
  • kolmansien osapuolten ryhm√§t, joille henkil√∂tiedot myytiin tai luovutettiin liiketoimintaa varten; ja
  • liiketoiminnallinen tai kaupallinen tarkoitus henkil√∂kohtaisten tietojen ker√§√§miseksi tai myymiseksi.

Sovellettavan lain mukaan emme ole velvollisia toimittamaan tai poistamaan kuluttajatietoja, jotka tunnistetaan vastauksena kuluttajan pyyntöön, tai tunnistamaan yksilölliset tiedot uudelleen kuluttajapyynnön vahvistamiseksi.

 
Oikeus syrjimättömyyteen käyttäessään kuluttajan yksityisyyden suojaa

Emme syrji sinua, jos käytät yksityisyyden suojaasi.

Vahvistusprosessi
 
Saatuamme pyyntösi meidän on vahvistettava henkilöllisyytesi sen selvittämiseksi, oletko sama henkilö, josta meillä on tietoja järjestelmässämme. Nämä vahvistuspyrkimykset vaativat meitä pyytämään sinua toimittamaan tietoja, jotta voimme sovittaa ne aiemmin antamiesi tietojen kanssa. Esimerkiksi lähettämäsi pyynnön tyypistä riippuen voimme pyytää sinua toimittamaan tiettyjä tietoja, jotta voimme sovittaa antamasi tiedot jo tallennettuihin tietoihin, tai voimme ottaa sinuun yhteyttä viestintätavan (esim. Puhelin tai sähköpostiosoite), jonka olet aiemmin toimittanut meille. Voimme käyttää myös muita tarkastusmenetelmiä olosuhteiden mukaan.

K√§yt√§mme pyynn√∂ss√§si annettuja henkil√∂kohtaisia ‚Äč‚Äčtietoja vain henkil√∂llisyytesi tai valtuutuksesi vahvistamiseen pyynn√∂n tekemisess√§. V√§lt√§mme mahdollisuuksien mukaan lis√§tietojen pyyt√§mist√§ sinulta vahvistusta varten. Jos emme kuitenkaan pysty varmistamaan henkil√∂llisyytesi jo yll√§pit√§mist√§mme tiedoista, voimme pyyt√§√§ sinua toimittamaan lis√§tietoja henkil√∂llisyytesi vahvistamiseksi sek√§ turvallisuus- tai petostentorjuntatarkoituksiin. Poistamme t√§llaiset lis√§tiedot heti, kun olemme vahvistaneet sinut.

Muut yksityisyyden suojaoikeudet
  • voit vastustaa henkil√∂tietojesi k√§sittely√§
  • voit pyyt√§√§ henkil√∂tietojesi oikaisemista, jos ne ovat virheellisi√§ tai eiv√§t en√§√§ ole merkityksellisi√§, tai pyyt√§√§ rajoittamaan tietojen k√§sittely√§
  • voit nimet√§ valtuutetun edustajan tekem√§√§n pyynn√∂n CCPA: n puolesta puolestasi. Voimme hyl√§t√§ valtuutetun edustajan pyynn√∂n, joka ei esit√§ todisteita siit√§, ett√§ h√§nell√§ on p√§tev√§ lupa toimia puolestasi CCPA: n mukaisesti.
  • voit pyyt√§√§ kielt√§ytym√§√§n myym√§st√§ henkil√∂kohtaisia ‚Äč‚Äčtietojasi kolmansille osapuolille. Saatuamme opt-out-pyynn√∂n toimimme pyynn√∂n suhteen niin pian kuin mahdollista, mutta viimeist√§√§n 15 p√§iv√§n kuluessa pyynn√∂n l√§hett√§misest√§.

Voit k√§ytt√§√§ n√§it√§ oikeuksia ottamalla meihin yhteytt√§ s√§hk√∂postitse osoitteeseen elcb@elcb.net ,  tai viittaamalla t√§m√§n asiakirjan alaosassa oleviin yhteystietoihin. Jos sinulla on valitus siit√§, miten k√§sittelemme tietojasi, haluaisimme kuulla sinusta.

 
 
 

11. P√ĄIVIT√ĄK√Ė T√ĄM√ĄN ILMOITUKSEN?

Lyhyesti:  Kyll√§, p√§ivit√§mme t√§m√§n ilmoituksen tarvittaessa pysy√§kseen asiaankuuluvien lakien mukaisina.

Voimme p√§ivitt√§√§ t√§t√§ tietosuojailmoitusta ajoittain. P√§ivitetty versio ilmoitetaan p√§ivitetyll√§ ‚ÄĚP√§ivitetty‚ÄĚ -p√§iv√§m√§√§r√§ll√§, ja p√§ivitetty versio tulee voimaan heti, kun se on k√§ytett√§viss√§. Jos teemme olennaisia ‚Äč‚Äčmuutoksia t√§h√§n tietosuojailmoitukseen, voimme ilmoittaa sinulle joko julkaisemalla n√§kyv√§sti ilmoituksen t√§llaisista muutoksista tai l√§hett√§m√§ll√§ sinulle ilmoituksen suoraan. Kehotamme sinua tarkistamaan t√§m√§n tietosuojailmoituksen usein saadaksesi tiet√§√§, miten suojaamme tietojasi.

 
 
 

12. MITEN VOIT ottaa meihin yhteytt√§ t√§st√§ ilmoituksesta?     

Jos sinulla on kysyttävää tai kommentteja tästä ilmoituksesta, voit lähettää meille sähköpostia osoitteeseen elcb@elcb.net tai postitse osoitteeseen:
 
AT Intelligent Systems Co.Ltd
 
Paidong Industrial Zone Qiligang, Yueqing City, Zhejiangin maakunta, Kiina.
 
Shenzhen, Guangdong 518000
 
 
 

13. MITEN VOIT TARKISTAA, P√ĄIVITT√Ą√Ą TAI POISTAA TIETOJA, JOITA KER√Ą√ĄMME Sinulta?

Maasi sovellettavien lakien perusteella sinulla voi olla oikeus pyytää pääsyä sinulta keräämiimme henkilötietoihin, muuttaa niitä tai poistaa ne tietyissä olosuhteissa. Jos haluat pyytää henkilötietojesi tarkistamista, päivittämistä tai poistamista, ota meihin yhteyttä. Vastaamme pyyntöösi 30 päivän kuluessa.